autor FIĆO, u kategorijama "Vijesti, Odluke, SPK-Direkt", na dan 04/06/2011
6,7 i 8 mjesec dvorana će raditi normalno kao i do sada od 18:00h-21:30h, ali dežurni će biti samo ponedjeljkom, srijedom i petkom zbog lijepog vremena vani te godišnjih odmora koji slijede (za one koji su u radnom odnosu)!
To ne znači da se ne može dolazi penjat utorkom i četvrtkom, dvorana će i dalje biti svakodnevno svima na raspolaganju (osim početnicima i djeci), samo molimo sve koji dolaze kad nema dežurnog da se zapišu da su bili u dvorani taj dan!

Hvala!


Predsjednik udruge Filip Loparić

autor FIĆO, u kategoriji "Vijesti", na dan 01/06/2011
gri gri greška Potaknuti novostima i zbivanjima iz svijeta i Hrvatske o sigurnosti kod rukovanja sa spravama za osiguravanje donosimo slijedeće :

Više o tome u nastavku članka...

autor isteficar, u kategorijama "Vijesti, Izlet", na dan 16/05/2011
Zgrešeni Proteklog vikenda je ekipa od četiri člana Lepoglavskog SPK Direkt (Filip Loparić - Fićo, Ivan Štefičar, Marko Bregović i Emil Kušen) penjala u kanjonu Paklenice kod Starigrada.

Više o tome u nastavku članka...

autor isteficar, u kategoriji "Blok", na dan 10/05/2011
BLOK Iva Štefičar - ZLATNA
Prošlog vikenda održano je 7. (posljednje) kolo, 2. po redu BLOK lige (Boulder Lige Od Kontinenta), a SPK Direkt se može pohvaliti odličnim rezultatima svojih penjača.

Tanja Mravlinčić najmlađa od penjačica u kategoriji cura osvojila je odlično 2. mjesto.
A naša mlada uzdanica Iva Štefičar okitila se ZLATNOM medaljom u ukupnom poretku dječje kategorije.

Više o završnici u nastavku vijesti...

autor FIĆO, u kategoriji "Blok", na dan 30/04/2011
BLOKlogo
Napokon, dugo očekivano finale BLOK lige održat će se u nedjelju, 8. svibnja u 12:00 sati i to, već po tradiciji, u boulder dvorani Fothia...
Prva  < 31 32 33 34 35 >