SHL - 4. kolo - LEAD- FOTHIA zapad


autor isteficar, u kategoriji "SHL 2013", na dan 20/03/2014
Naslov slike

SPK Direkt nastupila je s tri natjecatelja, bili su to Marko Veseljak, Valentin i Tanja Mravlinčić.
Penjali su po dva smijera (plus finalni, ako je trebalo), Za svaki smjer imali su po jedan pokušaj i 5 minuta za popeti.Valentin je penjao u kategoriji mlađih kadeta. Popeo je oba smijera isto kao i još jedan od konkurenata pa su penjali finalni smijer u kojem je samo Valentin došao do TOP-a (do kraja) i tako zauzeo prvo mjesto.

Marko je u kategoriji starijih kadeta. Vidjelo se da to nije njegova disciplina, nije popeo niti jedan od smjerova do topa, a ipak je zauzeo drugo mjesto :-).

Tanja je u kategoriji juniorki penjala jedina pa je, logično, zauzela prvo mjesto :-). No popela je jedan smijer do TOP-a, a drugi do predzadnjeg hvatišta što je vrlo solidno.

Deteljni rezultati

U UKUPNOM poretku situacija nakon zadnjeg kola SHL-a bila je sljedeća:

Valentin Mravlinčić je, u kategoriji mlađih kadeta, uvjerljivo osvoji PRVO MJESTO sa maksimalnim brojem bodova. Za njega je konkurencija ipak bila preslaba.

Marko Veseljak je u kategoriji starijih kadeta u zadnjem kolu izbio na drugo mjesto, a prvo mu je izmaklo za samo 5 bodova (Markec treba viježbati LEAD :-) ).

Tanja Mravlinčić je u kategoriji juniorki osvojila PRVO mjesto, ali samo zahvaljujući izostanku Lare Juriša sa zadnja dva kola. U suprotnom sigurno nebi bio taj poredak ;-).

UKUPNI REZULTATI

GALERIJA SLIKA:

Komentari


Nema komentara.