Prvenstvo Hrvatske za mlade (BOULDER) - 2. kolo - Pula 2012


autor isteficar, u kategoriji "Prvenstvo Hrvatske 2012.", na dan 20/03/2012
Naslov slike
Nakon otkazanog 1. kola Prvenstva Hrvatske u disciplini BOULDER (otkazano 04.02. zbog snježnih uvjeta), prošlog vikenda (17. i 18.03.2012.), u Puli je održano 2. kolo.
Organizator natjecanja bio je SPK "Onsight" iz Pule, a nastupilo je ukupno 88 natjecatelja iz 13 klubova.
Na natjecanje smo vodili samo dvoje natjecatelja Valentina i Ivu, dok su ostali bili spriječeni. Mladi (cicibani - stariji juniori) su penjali u subotu, a u nedjelju su penjali seniori.

U kategoriji "Cicibani/cicibanke"(godište 2004-2003) nastupilo je 8 cicibana i 4 cicibanke, a naš Valentin Mravlinčić zauzeo je 3. mjesto .

Naslov slike Naslov slike

Nažalost, Valentinu je opet izmakao bolji plasman kako bi rekli "za dlaku". Prva 4 smjera popeo je iz prvog pokušaja, ali u 5. smjeru nije uspio zadržati posljednje hvatište (TOP), što ga je koštalo ulaska u 2 finalna smjera sa ostalom dvojcom finalista.
Naslov slike
Iva Štefičar nastupila je u kategoriji "Stariji kadeti/kadetkinje" i u konkurenciji 6 natjecateljica zauzela je 5. mjesto. Iako je konkurencija bila jaka, Iva je ipak mogla bolje otpenjati zadane smjerove no "trema je uzela danak". Fizička priprema je bila solidna, ali je falilo malo natjecateljskog iskustva.
GALERIJA SLIKA:

Komentari


penjac avatar
#1 iva98, prije 12 god
Bravop za Valentina, a ja bum drugi put bolja... A ovu šunku u mojoj ruci uopće ne budem komentirala
penjac avatar
#2 FIĆO, prije 12 god
Od svega Iva samo si šunku po(p)jela kak spada :)