Prvenstvo Hrvatske i iRCC - disciplina LEAD


autor isteficar, u kategorijama "Prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske 2012.", na dan 15/10/2012
Naslov slike
Valentin Mravlinčić nastupio je u kategoriji U-10 i ostvario izvrstan rezultat. Za Prvenstvo Hrvatske osvojio je 1. mjesto i zlatnu medalju, dok mu je u međunarodnoj konkurenciji zlato izmaklo može se reći za dlaku. On je popeo oba kvalifikacijska smjera kao i većina u njegovoj kategoriji, ali su samo on i još dvojica (Austrijanac i Slovenac) popeli finalni smjer i tako je ušao u superfinale. U superfinalu su penjali njih trojca, Valentin je došao do hvatišta do kojeg je došao i Slovenac, ali je nažalost Slovenac bio 5 sekundi brži, dok je Austrijanac odustao dosta ranije. Nema se za čime žaliti, iako je prvo međunarodno zlato bilo tako blizu i 2. mjesto i srebrna medalja je izvrstan rezultat za malog Valentina koji je od prošle godine pokazao veliki napredak. Valentin je sa dvije pobjede u LEAD disciplini i ukupni PRVAK Hrvatske u kategoriji U-10.
Njemu je tek 9 godina pa se s pravom nadamo, ako nastavi ovako trenirati da će biti u vrhu hrvatskog penjanja, ali i šire.
Naslov slike


Naslov slike
Tanja Mravlinčić nastupila je u kategoriji U-16 te je za Prvenstvo Hrvatske osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju, dok je u međunarodnoj konkurenciji osvojila solidno 6. mjesto (ipak je u njenoj kategoriji konkurencija bila malo prejaka). Tanja je ovim drugim mjestom i u ukupnom poretku Prvenstva Hrvatske u LEAD disciplini zauzela odlično 2. mjesto u kategoriji STARIJE KADETKINJE. Moramo pohvaliti i nju jer je i ona pokazala određeni napredak od prošlog natjecanja u toj disciplini, a njoj je to bilo i prvo međunarodno natjecanje.


Naslov slike


Valentin je u ukupnom poretku iRCC-a zauzeo solidno 6. mjesto od 19 natjecatelja (iako nije bio na 2 kola od 6).
Od ostalih natjecatelja iz kluba na iRCC-u, u kategoriji U-16 Tanja Mravlinčić bila je 22. ukupno, Iva Štefičar 25. mjesto od 28 natjecateljica (iako su one dvije imale samo po jedan nastup od 6 kola). Iva je također bila i u konkurenciji za Prvenstvo Hrvatske u LEAD disciplini i s jednim nastupom (od dva) zauzela solidno 5. mjesto.
U kategoriji U-14 Marko Veseljak je zauzeo 25. mjesto od 29 natjecatelja, ali također samo s jednim nastupom.

U ukupnom poretku klubova za Prvenstvo Hrvatske u LEAD disciplini zauzeli smo solidno 6. mjesto od 10 klubova, ali to samo zato jer smo imali samo 3 natjecatelja u toj disciplini, dok su ostali klubovi imali dosta više natjecatelja. No nadamo se da će se i taj brojčani omjer iduće sezone promjeniti u našu korist.

Konačni poredak za Prvenstvo Hrvatske u disciplini LEAD:

Konačni poredak za iRCC pokal pogledajte na:
GALERIJA SLIKA

Komentari


Nema komentara.