Prvenstvo Hrvatske - BOULDER - Split 2013.


autor isteficar, u kategoriji "Prvenstvo Hrvatske 2013", na dan 18/03/2013
Naslov slike
Natjecanje je okupilo 90 mladih penjača i penjačica (kategorije U-10 do U-20). Od naših su natupili Valentin Mravlinčić i Marko Veseljak, Iva i Tanja otpale su u zadnji čas (Iva zbog ozljede, a Tanja zbog bolesti), a u pratnji natjecatelja bili su treneri Filip Loparić i Ivan Štefičar te roditelji (snimatelji-dokumentaristi) Damir Veseljak i Ivan Mravlinčić.Naslov slike

Valentin je penjao u kategoriji mlađi kadeti (U-12) i, s obzirom da je u svojoj kategoriji bio najmlađi, osvojio je solidno treće mjesto u konkurenciji 13 penjača.

Naslov slike

Marko je penjao u kategoriji kadeta (U-14) te je kao i Valentin osvojio treće mjesto u konkurenciji 10 penjača.

Ukupno gledajući, s obzirom na vrlo malo odrađenih treninga u proteklih mjesec dana (što zbog bolesti, što zbog školskih obveza), rezultati su zadovoljavajući iako je obojci faljelo vrlo malo za još sjajnije ili čak najsjajnije odličje (obojci maltene po jedan "grif" / hvatište). Bitno je da su obojca pokazala solidno penjanje iako ima još dosta mjesta za napredak.

GALERIJA SLIKA:


Filip, Ivek i Tihomir iskoristili su lijepo i sunčano vrijeme u Splitu pa su ulovili nešto vremena i za penjanje na splitskom Marjanu. Tako su Filip i Ivek "na pogled" (on-sight) popeli tri smjera (I like communist party 6a+, Adaggio 6a i Marinero 6b+) dok je Tihomiru pošlo za rukom popeti jedan smjer (I like communist party 6a+ - popeo ga je iz druge). Forma je solidna, ali vide se "tragovi zime" i nedostatak penjanja na prirodnoj stjeni.

GALERIJA SLIKA:

Komentari


penjac avatar
#1 Anonimac, prije 10 god
Samo pohvale