Prvenstvo Hrvatske 2021 - Zagerb - BOULDER


autor isteficar, u kategorijama "", na dan 09/06/2021
Naslov slike Natjecanje je održano u Zagrebu u penjačkoj dvorani „FOTHIA“ na Zagrebačkom velesajmu, u organizaciji Hrvatskog sportskopenjačkog saveza i kluba domaćina SPK „Fothia“.

Zbog epidemije izazvane virusom COVID-19, protekle godine (2020.) nije održano državno prvenstvo u sportskom penjanju pa se ove godine hvatala prva prilika za održavanje natjecanja kako se i ove godine ne bi desilo isto.

Usprkos strogim epidemiološkim mjerama i ograničenjima (natjecanje bez gledatelja, maske...) na natjecanju se okupilo 168 penjača i penjačica iz 13 klubova iz cijele Hrvatske.

Naslov slike Naslov slike U subotu (5.6.2021.) su penjali mlađi uzrasti od cicibana do mlađih seniora. Za SPK Direkt, nastupile su Lana i Melanija Rostohar te ostvarile solidne rezultate.

Obje su se natjecale u kategoriji cicibanki te su ostvarile solidne rezultate s obzirom da im je to prvo službeno natjecanje. Lana je zauzela 5. mjesto dok je Melanija bila 8.

Naslov slike U nedjelju (6.6.2021.) su penjali seniori, a za SPK Direkt natjecao se Marko Veseljak. Bilo je to njegovo prvo službeno natjecanje u seniorskoj kategoriji, zauzeo je 14. mjesto u konkurenciji 36 seniora.

Rezultati su mogli biti i bolji, ali s obzirom na ograničenja treninga zbog epidemioloških mjera, sve u svemu smo zadovoljni.Galerija slika:

Komentari


Nema komentara.