Prvenstvo Hrvatske 2016 - Spit - BOULDER


autor isteficar, u kategorijama "Prvenstvo Hrvatske, Natjecanja", na dan 08/12/2016
Naslov slike

Domaćin je bio splitski klub SPK Marulianus, a ugostili su nas u svojoj novoj dvorani podno poljudskih tribina.

Nastupilo je ukupno 119 mladih penjača i penjačica iz 16 klubova. Natjecanje se odvijalo po sistemu "boulder jam" tj. penjači i penjačice su imali 8 smjerova (boulder problema) i vrijeme od 1h i 15min za penjanje po svakoj kategoriji.

Iz našeg kluba nastupilo je 5 natjecatelja.
  • Antonio Šprem (CICIBANI)
  • Valentin Mravlinčić (KADETI)
  • Marko Veseljak (JUNIORI)
  • Tomislav Hosni (JUNIORI)
  • Tanja Mravlinčić (STARIJE JUNIORKE)


Odlične rezultate ostvarili su Tanja, Valentin i Marko, naši najiskusniji natjecatelji i višestruki osvajači medalja na Prvenstvima Hrvatske.

Tanja je osvojila prvo mjesto u svojoj kategoriji i zlatnu medalju, Valentin koji je u jakoj konkurenciji popeo svih 8 smjerova, osvojio je srebro, a zlato mu je izmaklo zbog "3 pokušaja" više od prvoplasiranog. Marko je ove godine ušao u juniore i on je imao najjaču konkurenciju. Ali kao naš najspremniji, najutreniraniji natjecatelj, popevši 5 od 8 smjerova, domogao se 3. mjesta i brončane medalje.

Antonio i Tomislav po prvi put su nastupili na Prvenstvu Hrvatske i ostvarili solidne plasmane za prvi nastup na PH. Antonio je zauzeo 10. mjesto u svojoj kategoriji, dok je Tomislav zauzeo 7. mjesto također u svojoj kategoriji.

U klubskom poretku zauzeli smo solidno 7. mjesto od 16 klubova, a s obzirom da smo nastupili sa samo 5 natjecatelja i ostavili i neke brojnije klubove iza nas i tu možemo biti zadovoljni.

Čestitke svima, Tanji i Valentinu što su usprkos zdravstvenim problemima nastupili i ostvarili izvrsne plasmane, Marku i Tomislavu na odličnoj borbi u vrlo jakoj kategoriji, a našem najmlađem natjecatelju Antoniu na hrabrom prvom nastupu na PH.


GALERIJA SLIKA:

Komentari


Nema komentara.