Prvenstvo Hrvatske 2015 - LEAD (težinsko)


autor isteficar, u kategoriji "Prvenstvo Hrvatske", na dan 19/10/2015
Naslov slike

U subotu (17.10.2015.) održano je natjecanje u disciplini TEŽINSKO (Lead), a u nedjelju (18.10.2015.) u diciplini BRZINSKO (SPEED).
Natjecanje u disciplini TEŽINSKO okupilo je oko 90 penjača i penjačica iz cijele Hrvatske, dok ih je u disciplini BRZINSKO bilo nešto manje (oko 50).

Naš klub imao je dvoje natjecatelja u disciplini TEŽINSKO, bili su to Valentin i Tanja Mravlinčić, dok za disciplinu BRZINSKO nismo imali prijavljenih natjecatelja.

Naslov slike
Valentin se natjecao u kategoriji kadeta i osvojio 2. mjesto i srebrnu medalju.
Usprkos ozljedi koljena koja ga muči još od Prvenstva Hrvatske u BOULDER-u, penjao je vrlo dobro i najviše postolje izmaklo mu je zamalo.Naslov slike
Tanja je penjala u kategoriji starijih juniorki, penjala je odlično, od dva smjera jedan je popela u cijelosti (do TOP-a), a u drugom je došla do pod sam vrh,što je bilo dovoljno za osvajanje 1. mjesta i najvišeg postolja.
Osim u svojoj kategoriji, nastupila je i u SENIORSKOJ (najjačoj kategoriji).Smjerovi su bili zahtjevni, Tanja je penjala je dobro i borila se do kraja.
U prvom smjeru je nažalost napravila grešku i pala jedno hvatište do vrha što ju je na kraju koštalo višeg postolja. U drugom smjeru koji je bio puno zahtjevniji potegnula je dobro, ali do vrha nije mogla. Sve to bilo je dovoljno za zauzimanje odličnog 3. mjesta u seniorskoj konkurenciji.

Osim Tanje i Valentina, iz našeg kraja nastupio je još i Leo Gotal iz Ivanca (HPD Ivančica) i u kategoriji cicibana zauzeo je 2. mjesto u TEŽINSKOM i 1. mjesto u BRZINSKOM.

Valentin (KADETI)

- prvak Hrvatske u disciplini BOULDER za 2015.g.


- viceprvak u disciplini TEŽINSKO za 2015.g.Tanja (STARIJE JUNIORKE)

- prvakinja hrvatske u disciplinama TEŽINSKO i BOULDER za 2015.g.


A kad tome dodamo i Tanjino 3. mjesto u TEŽINSKOM u seniorskoj konkurenciji, možemo biti i više nego zadovoljni postignutim rezultatima.

Rezultati PH - težinsko 2015

GALERIJA SLIKA:

Komentari


Nema komentara.