Prvenstvo Hrvatske 2012 u sportskom penjanju – disciplina BOULDER


autor FIĆO, u kategoriji "Prvenstvo Hrvatske 2012.", na dan 01/10/2012
U subotu je održano natjecanje za mlađe uzraste - ukupno 40 natjecatelja.
Od penjača iz Lepoglave (SPK „Direkt“) nastupili su:
Valentin Mravlinčić (cicibani)
Marko Veseljak (kadeti)
Tanja Mravlinčić (starije kadetkinje)


PH BOULDER 2012 mladi
- Valentin Mravlinčić nastupio je u kategoriji najmlađih penjača , kategorija„cicibani“ i zauzeo je prvo mjesto jedini popevši svih 5 smjerova (boulder problema), pokazavši tako znatan napredak u odnosu na prošlu godinu.

PH BOULDER 2012 mladi
- U kategoriji „kadeta“ je nastupio Marko Veseljak, kojem je to prvi nastup na PH, te je vrlo dobrim je penjanjem zauzeo 3. mjesto. Popeo je 2 smjera u cijelosti, a ostala 3 do „Zone“ (ZONA je otprilike pola smjera).

PH BOULDER 2012 mladi
- Tanja Mravlinčić je penjala u kategoriji „starijih kadetkinja“, popela je 1 smjer isto kao i prvo i drugoplasirana, ali je napravila malu grešku pa joj je za taj smjer trebao jedan pokušaj više i tako je zauzela 3. mjesto što je također jako dobar rezultat. Moram napomenuti da su u Tanjinoj kategoriji smjerovi (boulder problemi) bili napravljeni isto kao i za mlađe juniore i juniorke (starija kategorija) pa su bili za nijansu preteški za njezinu kategoriju što je rezultiralo da su prve 3 cure popele samo 1 od postavljenih 5 smjerova (razlika je bila jedino u broju pokušaja).

Galerija slika:

Komentari


penjac avatar
#1 Ivek, prije 11 god
Deeeeecooooooo! Bravo, Čestitke svima!
penjac avatar
#2 isteficar, prije 11 god
Čestitam i ja SVIMA, a posebno Markecu kojemu je to prvi nastup na PH i odmah medalja!!!!