Prva godišnjica Penjačkog centra Lepoglava!


autor FIĆO, u kategorijama "Vijesti, SPK-Direkt", na dan 11/08/2011
(Natjecanje u boulderu)

15.08.2010. je završena izgradnja Penjačkog centra u Lepoglavi uz pomoć grada Lepoglave i osnivačkih članova SPK Direkt. Stijena se gradila točno 2 mjeseca koliko se vremena imalo!

Povodom prve godišnjice dvorane, dana 14.08.2011. (nedjelja), pozivamo sve penjače, i one koje to možda zanima, a nisu se udostojili doći, da dođu na penjanje i organizirano natjecanje u boulderu sa početkom u 14:00h-17:00h te kasnije svi zainteresirani mogu isprobati svoje vještine na boulder stijeni koja će biti otvorena za sve posjetitelje.

Informacije o natjecanju : bit će postavljeno oko 10 smjerova (boulder problema), za žene dodatni grifovi za djecu sve za noge, trajanje ovisno o broju natjecatelja.

Ako ste novi u penjanju nemojte se obeshrabriti, voditelji dvorane pokazati će vam osnove i pomoći će vam stručnim savjetima. Na boulder stijeni postavljeni su smjerovi koji omogućavaju penjanje kako početnicima, tako i vrhunskim penjačima. Smjerovi su označeni bojama ili oznakama, a posebnost boulder stijene je u tome što se na njoj može penjati i trenirati i kad nemate partnera, dakle samostalno .

Mjesto održavanja : Penjački centar Lepoglava, u zgradi TKIC-a na prvom katu ( dvorana ) gdje se nalazimo


Naslov slike

Komentari


penjac avatar
#1 Špirek, prije 12 god
Dolazim!
penjac avatar
#2 luka, prije 12 god
spiro trebam prevoz:D
penjac avatar
#3 Anonimac, prije 12 god
Čestitke iz Splita!!!
Nažalost ne možemo doć, al imate našu podršku!
Pozdrav