Počinje nova sezona BLOK lige


autor FIĆO, u kategoriji "Blok", na dan 16/11/2011
blok
Napokon dugoočekivana BLOK liga počinje, sezona 2011/2012 je na redu. Točnije 3 sezona po redu je pred nama. Svi se nadamo dobrim tekmama i još boljem odazivu svih dobi penjača. Svi koji tempiraju formu za iduću godinu ovo je vrlo dobar pokazatelj gdje se nalaze :) Prva tekma je 20.11.2011.g., u 12:00, mjesto FOTHIA,<- tu možete vidjeti kako izgleda i gdje se nalazi ta dvorana ako niste još nikad tamo bili.

Polazak ispred TKIC-a je u 10:30h

Za sada najveća novost BLOK-a jest da smo našli medijskog pokrovitelja lige: Sportnet portal!

Blok ligu možete podržati i pratiti sve obavijesti na: BLOK stranici na Facebook-u


Vidimo se uskoro na prvoj tekmi i nadamo se što većem odazivu jer je naglasak na druženje i zabavu, dobru atmosferu i opuštenog natjecanja, ali opet dati 100% od sebe :)

Komentari


penjac avatar
#1 marko, prije 10 god
samo nek pocinje hahahahahaha
penjac avatar
#2 FIĆO, prije 10 god
2 auta vjerojatno idu za zg... pa bi bilo dobro da se dogovorimo svi koji misle ici tekmat i navijat!
penjac avatar
#3 marko, prije 10 god
idem na tekmu i moj tata viozi
penjac avatar
#4 FIĆO, prije 10 god
Polazak je u 10:30h na parkiralištu od TKIC-a, znači da se skupimo prije tam, tko hoće ići ima još jedno ili dva mjesta :)
penjac avatar
#5 Anonimac, prije 9 god
Ambalaza mozda i nije bitno kod ruirercng ili stalnih musterija koji su vec isprobali proizvod, ako ne valja nece ga kupiti kakvu god ambalazu imao, a ako je dobar, nece ni gledati ambalazu.Ali kod novih musterija, ambalaza je itekako bitna, mozda i najbitnija od svih stvari koje uticu na to da li cete dobiti novog kupca ili ne. E sad, da bi novi kupac postao stalni kupac, proizvod mora biti kvalitetan.