Novosti u vezi PH za mlade


autor FIĆO, u kategoriji "Vijesti", na dan 14/06/2011
valentin
Kao što svi znamo i kako se pričalo nakon održavanja brzinskog i lead-a u PCZ, da je organizacija bila katastrofalna te kako je prisustvovalo ukupno 30ak natjecatelja (muška i ženska kategorija) te se jedva sakupilo 30ak navijača ovo se moralo desitin da o ostalim stvarima ne pričamo jer su već ispričane na .

SPK Z-top je početkom godine dobio više manja sva natjecanja lead-u i težinskom, nakon praktički dva "gafa" radi nečijeg nemara ili nečeg drugog jer nam razlozi nisu jasni zašto se ne može dobro organizirati 2 natjecanja u godini. SPK Z-top je kažnjen tj. izrečena im je zabrana organizacije PH u trajanju od jedne godine, makar i to nije neka kazna 1 godina, ali je kazna koja će možda nešto promjeniti, ali mi mislimo da neće jer smo vidjeli kako stoje stvari kod bilo kakvog natjecanja.
Nakon toga IO je raspisao natječaj za organizaciju PH na kojeg su se javili 3 kluba, SPK Marulianus, SPK Onsight, SPK Pds Velebit. Natječaj je dobio SPK Marulianus u dvorani Visokoj u Splitu. Zasluženo!

Svi se nadamo i znamo da će tamo biti organizacija na razini koju PH zaslužuje, a niti navijačke ekipe neće nedostajati jer su po tome na prvom mjestu.

Nadamo se dobroj tekmi u punoj dvorani navijača i natjecatelja!

Komentari


Nema komentara.