Mlade nade na Pokojcu


autor FIĆO, u kategoriji "Pokojec", na dan 03/08/2011
Jučer su se na domaće nam penjalište Pokojec, uputili članovi SPK Direkta : Mario Musulin, Tihomir Bregović,Filip Loparić i zbog kojih se najviše išlo su naše mlade nade Tanja i Valentin Mravlinčić.


Tanji (13g.) je ovo bio treći izlet na pravu stijenu, a Valentinu prvi. Tanja je iz trečeg pokušaja ( dva puta na top rope i jedan pokušaj na postavljanje) popela odmah Pukotinu (6a), dok je prije toga popela samo Frodo (4a). Nadamo se da neće tu stati do kraja godine se puno očekuje vani, a i na Prventsvu Hrvatske u Boulderu i Lead-u. Nadamo se da nam ne gine 7a, a to bi bila prva cura iz Varaždinske županije koja ima popetu tu ocjenu.

Nadamo se da Gandalf i Crvena padaju uskoro :)

Mlađi brat Valentin (8g.), prvi je put dobio dopuštenje roditelja,nakon 10mj. penjanja u dvorani, za odlazak na pravu stijenu. Naravno još neko vrijeme neće dobiti naše dopuštenje za postavljanje smjerova, ali je Froda (4a) popeo ko iz šale na top rope 2 puta dok je u Pukotini i Gandalfu imao malo problema sa ulazima u smjer :) Ima vremena za njega još je "jako mali".

Tihomir je projektirao Gandalfa (6B) i nažalost pao u ključnom trenutku ali je rekao da je našao njemu lakšu varijantu i da ga drugi put ima.

Mario je ušao u Malog princa (7a+ možda kroz b za kraće) i prošao je praktički detalj ali je pao iz gornje rupe, nadamo se više sreće drugi put. To bi bila i najviša ocjena koju bi popeo.

Držimo svima fige za drugi put i nove ocjene :)

Moja malenkost je išla osiguravat i pazit na nove nade, a i na svoje prste i tetive jer je vikend rezervirani za Istru pa da se izgušta kolko se bude stiglo!

Komentari


penjac avatar
#1 Tanja, prije 12 god
:) !
penjac avatar
#2 iva98, prije 12 god
Bravo za Valentina i Tanju! :)
penjac avatar
#3 zaba, prije 12 god
fićo pokušavam otvoriti slike ali se slike na prikazuju...
penjac avatar
#4 iva98, prije 12 god
Meni se slike isto ne prikazuju.
penjac avatar
#5 FIĆO, prije 12 god
Čekamo tihomira da on sredi to na webu. Možda se nekakva greskica javila bude vec sutra sredjeno
penjac avatar
#6 tihomir, prije 12 god
Složeno!
penjac avatar
#7 FIĆO, prije 12 god
Ne radi prva slika na naslovnici...
penjac avatar
#8 tihomir, prije 12 god
E pa radi :)
penjac avatar
#9 Tanja, prije 12 god
Bravo za Ivu! Meni sve radi.