Izvještaj 2. kola SHL-a


autor FIĆO, u kategoriji "SHL 2013", na dan 19/11/2013
              SHL-logo
Ovog vikenda u nedjelju 17.11.2013. godine pod organizacijom ekipe SPK Direkt, održano je 2. kolo Sjevernohrvatske lige koja je počela s natjecanjem ove godine.

Na drugom natjecanju prisustvovalo je ukupno 44 natjecatelja iz Zagreba,okolice Zagreba, Lepoglave i Ivanca. Od kojih je 7 natjecatelja iz niže kategorij isprobalo svoje mogućnosti u višoj kategoriji! To su natjecatelji starosti od 6 do 18 godina. Bilo je i više od očekivanog.

Naši predstavnici su obranili domaći teren odradili tekmu na najbolji mogući način.
Valentin je u svojoj kategoriji opet bez problema popeo svih 8 problema iz prve. I okušao se jačoj kategoriji gdje je zauzeo jako dobro 3. mjesto.

Marko je napokon odradio tekmu kako treba tj. kako on inače može te je u neizvjesnoj borbi sa Franom Zekanom u završnici pobjedio sa jednim pokušajem ulaska u smjer manje.

Tanja Mravlinčić makar je ispenjala sve smjerove ipak ni ovaj put nije uspjela biti bolja od Lare Juriše (državne prvakinje u lead-u i boulder-u), ali je dala sve od sebe.

Od gostujućih natjecatelja ipak moramo napomenuti ime LARA KMOCH za koju se zna i u Hrvatskoj i inozemstvu. Djevojčica je 2004. godište tj. tek 9 godina. U svojoj kategoriji prošetala je kroz sve smjerove plus superfinale, ali i u starijoj kategoriji je popela sve smjerove iz prve.
Smjerovi su bili postavljeni više na tehniku nego na snagu, a Lara je za svoj uzrast, djevojčica koja penje jako pametno i bez ikakvih "glupih" pokreta i gibova što je danas kod nas rijetka pojava. Želimo joj kao i svima puno uspjeha i onog najbitnijeg volje i da vole to što rade, naravno penjanje.

Naravno u tu skupinu spada i Jani Zoraj i još par njih koji malo duže treniraju. Ona se zagrijala u svojoj kategoriji, a kod junirki je bila uporna te je iz 10og pokušaja prošla najteži smjer sa dinamikom.
Vidjeli smo puno malih talenata, a još više volje i fajta. Naravno sve je to organizirano radi druženja djece jer je to nadamo se u toj dobi ipak njima najbitnije i najzanimljivije.

Rezultati po kategorijama:

Mlađe cicibanke:
1. Sara Kranjčev
2. Petra Popović
3. Dora Kapović
4. Zarah Ibrahimpašić
cicibanke

Mlađi cicibani:
1. Jan Mišić
2. Krpan Leon

cicibani


Cicibanke:
1. Lara Kmoch
2. Milla Anđelić
3. Lana Bakić
4. Tia Tubikanec
5. Nola Čuljak
6. Josipa Capan
7. Eva Krpan
cicibanke


Cicibani:
1. Mihale Vedak
2. Jagor Tambača
3. Jura Vračar
4. Angelo Knežević
st cicibani


Mlađe kadetkinje:
1. Lara Kmoch
2. Pia Čuljak
3. Martina Futivić
4. Milla Anđelić
5. Nika Slavica Anđelić
ml kadetkinje


Mlađi kadeti:
1. Valentin Mravlinčič
2. Petar Pihać
3. Lukas Miholić
4. Hrupelj Vilim
5. Martin Radaković
ml kadeti


Kadetkinje:
1. Jani Zoraj
2. Kaja Javorić
3. Pia Čuljak
4. Martina Futivić
5. Marta Pleše
6. Dorija Herceg
7. Katja Basrak
8. Anja Biškupić
kadetkinje


Kadeti:
1. Marko Veseljak
2. Fran Zekan
3. Valentin Mravlinčić
4. Karlo Čubrić
5. Lukas Miholić
6. Adrian Miholić
kadeti


Juniorke:
1. Lara Juriša
2. Tanja Mravlinčić
3. Jani Zoraj
juniorke


Juniori:
1. Karlo Kveštak
2. Filip Matić
3. Marko Dobrić
4. Krešimir Šproh
5. Florian Pigac
6. Marcel Matajčić
7. Matija Futivić
juniori


Nadamo se da ste se napenjali i da vam je bilo zanimljivo. Vidimo se na slijedećoj tekmi u Zagrebu kad se kalendar posloži za iduću godinu oko IRCC-a i PH-a. Do onda trenirajte i trenirajte, druge nema :)


GALERIJA SLIKA:

Komentari


Nema komentara.