iRCC - Wolfsberg - AUT (4. kolo)


autor isteficar, u kategoriji "iRCC 2013", na dan 08/04/2013
Naslov slike
Wolfsberg je u subotu okupio 186 mladih penjača i penjačica (kategorije od U-10 do U-20) iz Slovenije, Austrije, Hrvatske, Njemačke, Češke i Mađarske.
SPK "Direkt" nastupio je s dvoje natjecatelja. Valentin Mravlinčić u kategoriji U-12 i Tanja Mravlinčić u kategoriji U-20.

Organizacija natjecanja bila je na solidnom nivou. Smijerovi možda malo neuravnoteženi (više je odgovaralo penjačima višeg rasta, tj. bilo je dosta "gibova na dužinu"). Nije se kasnilo puno sa satnicom, sve u svemu čak vrlo solidno.

Valentin je penjao možda malo i ispod svojih mogućnosti, sa dosta tehničkih grešaka, a u jakoj konkurenciji bile su vrlo male razlike. Finale mu je "pobjeglo" tek za "pola giba" (nije uspio zadržati zadnje hvatište) pa mu je to bilo dovoljno tek za 11. mjesto.

Tanja je zauzela 16. mjesto. Ona je na žalost u vrlo jakoj konkurenciji sa dosta velikim nesrazmjerom u svojoj kategoriji, gdje je konkurencija i do 3 godine starija od nje. Ali bez obzira na to moglo se i do boljeg plasmana (uz malo više treninga).

Sljedeće kolo iRCC-a (5.) je na domaćem terenu u Zagrebu 21.04.2013.

GALERIJA SLIKA:

Komentari


Nema komentara.