IRCC sezona 2014. završena


autor FIĆO, u kategoriji "iRCC 2014", na dan 13/05/2014
Ove godine u sklopu organizacije RCC-a održala su se 5 natjecanja od toga 4 lead i 1 boulder, od kojih je jedno bilo održano na domaćem terenu u Zagrebu u disciplini lead.

Od naših predstavnika nastupili su Marko Veseljak, Tanja i Valentin Mravlinčić. Marko se samo okušao u Radovljici na boulderu, dok su braća Valentin i Tanja otputovali na 3 od 5 natjecanja.

Valentin je zauzeo solidno 11.mjesto od 39. s time ta da propustio 2 lead-a pa bi vrlo vjerojatno sa još jednom tekmom završio među top 7.

Marko je završio na 20. mjestu samo sa jednim natjecanjem iz razloga što penje samo boulder. Te ćemo vidjeti formu ovog vikenda na PH u Puli da li će vratiti dug za prijašnje sezone u kojima je dokazao da može do 1. mjesta.

Tanja je penjala na nekim natjecanjima i iznad svojih mogućnosti, te je završila u ipak prejakoj konkurenciji na 15. mjestu od 21. Također se sprema za PH, makar je forma pala u zadnje vrijeme.

Rezultate možete vidjete ovdje: Ukupni IRCC


Ovog vikenda su iskoristili dobro vrijeme te odlazak sa trenerom na domaće penjalište pokojec. Valentin je popeo Pukotinu (6a) smjer koji nije baš za kratke i to u drugom pokušaju. Probao je i neke 6c smjerove, ali svi znamo da na pokojcu nema pomoćnih grifova pa ćak ni za klince :) Tanja je ponovila stare smjerova i odradila solidan trening. Bilo bi dobro da je više odlazaka u prirodu. Sada sezona plastike završava i škola pa će biti vremena za penjanje vani. Domaća stijena Čuturaševa peć je na 5min svima u Lepoglavi pa se nadamo dobroj formi i dizanju ocjene.

Komentari


Nema komentara.