iRCC - Radovljica - SLO (3. kolo)


autor isteficar, u kategoriji "iRCC 2013", na dan 05/03/2013
Naslov slike
Natjecanje je okupilo 178 mladih penjača i penjačica (kategorije od U-10 do U-20) iz Slovenije, Austrije, Hrvatske, Njemačke, Italije i Mađarske.

Od natjecatelja iz Hrvatske najbolji rezultati postignuti su u kategoriji U-20, gdje su Barbara Gilić u ženskoj i Nikola Kramarić u muškoj kategoriji osvojili prva mjesta, dok je u istoj kategoriji kod žena Lara Juriša bila 4., a kod muških Borna Čujić osvojio 2., a Filip Pečenec 5. mjesto.

SPK "Direkt" nastupio je s samo dvoje natjecatelja. Nažalost bolest je i ovaj put uzela danak pa su nam u zadnji tren otpali Tanja i Valentin Mravlinčić, tako da su na natjecanje otišli samo Marko Veseljak (U-14) i Iva Štefičar (U-16).
Natjecanje je bilo (kao i prošli put u Radovljici) odlično organizirano, smjerovi odlični, a kašnjenja u satnici skoro da i nije bilo. Sve na zavidnom nivou.
Marko je penjao solidno, ali u jakoj konkurenciji to je bilo dovoljno tek za 16. mjesto. Možda je mogao popeti još koji smijer, ali teško da bi bio među 10 najboljih.
Ivu nikako nejde, muči se sa kojekakvim ozljedama, bolestima, netreniranjem pa su takvi i rezultati. S popetim tek jednim topom i 3 zone zauzela je 18. mjesto.

Sljedeće kolo iRCC-a (4.) je u Wolfsbergu (AUT) 07.04.2013. no prije toga nas čeka Prvenstvo Hrvatske u Splitu (16.03.2013).

GALERIJA SLIKA:

Komentari


Nema komentara.