Godišnjica otvorenja dvorane 2012 - rezultati


autor isteficar, u kategoriji "SPK-Direkt", na dan 16/08/2012
Naslov slike
S obzirom na dosta nepopularni termin održavanja odaziv penjača je ipak bio solidan (ukupno 21). Iako je sezona penjanja vani u punom jeku, a tu su još i godišnji odmori, najvjerniji prijatelji penjači lepoglavskih Direktovaca, ipak su došli i svojim prisustvom doprinjeli boljoj natjecateljskoj, ali i društvenoj atmosferi (kasnije za stolom :-) ) Osim Varaždinaca i Zagrepčana svojim prisustvom opet nas je počastila i slovenska reprezentativka Mateja Hohkraut i ponovo pokazala jednu zavidnu razinu penjanja koje se nebi posramila ni većina muških natjecatelja. Naravno odnijela je prvo mjesto u ženskoj kategoriji, a popela je i najteži smjer na natjecanju (koji je osim nje popeo samo prvoplasirani u muškoj konkurenciji Jurica Levatić).

Za natjecanje je bilo pripremljeno 15 smjerova (boulde problema), u režiji većinom Filipa Loparića i Maria Musulina, ali i ostali Direktovci (Ivan Štefičar, Tihomir Bregović, Tanja Mravlinčić, Iva Štefičar i Vinko Bistrović) su dali svoj doprinos u pripremi smjerova i same dvorane za natjecanje.
Penjalo se u 3 grupe po 15 minuta za svaku grupu i tako u 4 runde (plus na kraju jedna runda za sve koji su još imali snage) pa je natjecanje potrajalo do iza 19 sati. Nakon obrade rezultata računalo je izbacilo sljedeći poredak:

Naslov slike


REZULTATI - detaljno

Na kraju, nakon zadnje runde natjecanja, trebalo je "popeti finalni smijer" (visine jednog kata, težine - a neka slaba dvojka, po super grifovima za noge :-) )Tu se nastavilo s druženjem za stolom koje bi potrajalo i do drugog dana (iako nije puno falilo) da sutradan nije bio radni dan.

Kako ono vele da slika govori više od 1000 riječi, kako nam je bilo "pročitajte" u galeriji od par desetaka tisuća riječi :-)

Komentari


penjac avatar
#1 bozo, prije 11 god
odlicno je bilo,svaka cast,posebno na zadnjem penjackom problemu,samo za noge a piva na kraju :)
penjac avatar
#2 marjan, prije 11 god
za svaku pohvalu organizaciji, odlični smjerovi, odlično druženje na tekmi i poslije tekme :) uh, moram skinuti koji kg ;)
penjac avatar
#3 marko, prije 11 god
cesetitke svima
penjac avatar
#4 vanja, prije 11 god
aje da se i ja priključim čestitkama! Nadam se da će se tradicija i dalje nastavit!
penjac avatar
#5 iva98, prije 11 god
Čestitke svima! A čime sam ja doprinjela?? ;)

P.S. mogli ste napisati koje pofotkal većinu fotki :P
penjac avatar
#6 isteficar, prije 11 god
Pa eto čime, zapisničarka, fotograf (da Iva je poslikala većinu fotki :-) )
penjac avatar
#7 Zveket, prije 11 god
slike se dugo učitavaju