DryTooling-Bratislava (SVK)


autor isteficar, u kategorijama "", na dan 24/12/2015
Naslov slike
Natjecanje je održano u jednoj od penjačkih dvorana, na novo uređenoj stijeni za dry tooling. Organizacija je bila odlična i na razini svjetskog kupa, te velika podrška gledatelja koja je stvorila odličnu natjecateljsku atmosferu. Nastupilo je preko 60 natjecatelja, od čega 45 u muškoj kategoriji među kojima su se našli i najjači slovački penjači, trenutno rangirani u top 10 natjecatelja u svijetu.


Organizatori su pripremili 4 kvalifikacijska smjera, te natjecatelje raspodjelili u 4 grupe. Iako je Marija dopala grupa koja je za prvi smjer morala ispenjati najteži kvalifikacijski smjer, te uz nedostatak vremena za zagrijavanje te uz povišenu tjelesnu temperaturu zbog bolesti, Mario je ostvario vrlo dobar rezultat završivši natjecanje kao 11. u ukupnom poretku.
Moramo spomenuti i odlične rezultate Damira Behlića i Janeza Svoljšaka. Damir je natjecanje završio kao 4. sa istekom vremena od 10 minuta,svega nekoliko gibova prije vrha smjera, dok se Janez plasirao kao 3., te do vrha smjera došao za svega 5 minuta i 44 sekunde, a prvo plasirani je bio brži za tek 10 sekundi.
Na ovom natjecanju pridružio nam se i Frano Udović, koji se kao debitant odlično snašao u teškim smjerovima te natjecanje završio kao 29.

Marija u siječnju još čekaju nastupi na Svjetskom kupu u Koreji i Švicarskoj, te Svjetskom prvenstvu u Italiji, želimo mu puno uspjeha i nadamo se dobrim rezultatima.

GALERIJA SLIKA:

Komentari


Nema komentara.