BLOK sezona 2018 - 4. kolo - "The Hive"


autor isteficar, u kategoriji "Blok", na dan 12/03/2018
Naslov slike
Na četvrtom kolu koje je ujedno bilo i otvorenje nove penjačke dvorane nastupilo je čak 85 penjača i penjačica.

Za natjecanje je bilo postavljeno oko 50 smjerova. Među tih 50, rekreativci su penjali 21 (laganijih) smjerova, za HOBBY kategoriju bilo je postavljeno čak 27 smjerova, dok je za PRO bilo 20 najtežih smjerova.

Iz SPK „Direkt“ nastupila su četiri natjecatelja: Ivan Štefičar, Valentin Mravlinčić i Marko Veseljak u HOBBY kategoriji te Domagoj Pajtak u kategoriji rekreativaca.

Postignuti su sljedeći rezultati:
- Muški HOBBY imali su 18 penjača u kategoriji, Prvo mjesto ovaj put osvojio je Breganjčanin Maik Fresl, dok je Ivan Štefičar sa jednim smjerom manje zauzeo odlično 2. mjesto., Valentin Mravlinčić bio je 5., a Marko Veseljak 8.

- U muškim rekreativcima nastupilo je 20 penjača. Domagoj Pajtak opet je dominirao i uvjerljivo osvojio prvo mjesto.

U ukupnom poretku nakon, 4 kola, Valentin i Ivan su 2. i 3. u "HOBBY" kategoriji, prvi "bježi" tek za 29 bodova, a mala je razlika i između 2. i 3. (16 bodova) tako da je prije posljednjeg kola još otvorena borba za postolje. Domagoj je kolo prije kraja osigurao prvo mjesto u rekreativcima.

Posljednje kolo održat će se 17.03.2018. u najvećoj dvorani u Hrvatskoj u „Fothiji“ na Zagrebačkom velesajmu, a domaćin je SPK „Fothia“.

SLIKE:

Komentari


Nema komentara.