BLOK sezona 2018 - 3. kolo - Bregana


autor isteficar, u kategoriji "Blok", na dan 28/02/2018
Naslov slike
Nastupilo je ukupno 54 penjača i penjačica u tri muške kategorije (Rekreativci, HOBBY i PRO) i dvije ženske (Rekreativke i PRO). Penjači i penjačice bili su većinom iz SZ Hrvatske, a kao i na protekla dva kola bili su tu u gosti iz susjedne Slovenije.

U penjačkoj dvorani u Bregani, bilo je postavljeno 30 smjerova za natjecanje.
Među tih 30, rekreativci su penjali 20 (laganijih) smjerova, za HOBBY kategoriju bilo je odabrano 18 nešto težih smjerova, dok je za PRO bilo 15 najtežih smjerova.

Iz našeg kluba nastupila su četiri natjecatelja: Valentin Mravlinčić, Ivan Štefičar i Marko Veseljak u HOBBY kategoriji, te Domagoj Pajtak u kategoriji rekreativaca.

Postignuti su sljedeći rezultati:

Muški HOBBY imali su 11 penjača u kategoriji, prvo mjesto podijelila su čak trojica, a među njima i naš Valentin, sa tek „pola smjera“ manje 4. mjesto zauzeo je Ivan, a Marko sa jednim smjerom manje bio je 5.

- U muškim rekreativcima nastupilo je 20 penjača, Domagoj podijelio je prvo mjesto s Danijelom Kujundžićem iz Varaždina.

Preostala su još dva kola (oba u Zagrebu), A sljedeće kolo je već iduće subote 03.03.2018. u novoizgrađenoj dvorani „The Hive“ , a domaćin je SPK „Pulfer“.

SLIKE:

Komentari


Nema komentara.