BLOK sezona 2018 - 2. kolo - Lepoglava


autor isteficar, u kategoriji "Blok", na dan 23/02/2018
Naslov slike
U tri kategorije natjecatelja (Rekreativci, HOBBY i PRO) nastupilo je ukupno 54 penjača i penjačica iz SZ Hrvatske (Zagreb, Karlovac, Bjelovar te Varaždinska i Međimurska županija), a natjecalo se i nekoliko penjača i penjačica iz susjedne Slovenije.

U maloj lepoglavskoj penjačkoj dvorani bilo je postavljeno 17 smjerova za natjecanje, ali postavljači Ivan Vitez, Ivan Štefičar i Filip Loparić, dali su si truda pa je to bilo i više nego dovoljno da se svi napenju i da se dobije poredak penjača i penjačica.
Rekreativci i HOBBY imali su 15 smjerova za penjanje koji su bili „olakšani“ dodatnim hvatištima, dok je PRO kategorija imala još dodatna 2 smjera.

Iz našeg kluba nastupilo je pet natjecatelja, Valentin Mravlinčić, Ivan Štefičar i Marko Veseljak u HOBBY kategoriji, te Domagoj Pajtak i Tihomir Bregović u kategoriji rekreativaca.

U ženskoj PRO kategoriji nastupilo je 6 penjačica, a pobjedu je odnijela Slovenka Mateja Hohkraut, ispred zagrebčanki Petre Fabijanić i Kaje Javorić

Kod žena rekreativki bilo je 8 penjačica, pobijedila je Tena Zbiljski ispred Lucije Frančić i varaždinke Helene Lazar

U muškoj PRO kategoriji nastupilo je 8 natjecatelja, ali naš klub nažalost nije imao predstavnika u toj kategoriji. Prvo mjesto podijelili su Krešimir Morić i Tomislav Šproh, dok je Fran Horvat bio treći.

Muški HOBBY imali su 12 penjača u kategoriji, a trojac iz našeg kluba zauzeo je „cijelo postolje“. Prvo mjesto podijelili su Valentin Mravlinčić i Ivan Štefičar, dok je Marko Veseljak bio treći.

U muškim rekreativcima nastupilo je 20 penjača, a među njima i naši Domagoj Pajtak i Tihomir Bregović. Domagoj je donio domaćem klubu još jedno postolje osvajanjem prvog mjesta, a Tihomir je zauzeo 9. mjesto.

SVI REZULTATI

Odlično natjecanje, jaka konkurencija, pogotovo u HOBBY kategoriji te u kategoriji rekreativaca, gdje je i nastupilo najviše penjača i penjačica. Penjači iz našeg kluba odlično su iskoristili prednost „domaćeg terena“ i ostvarili super rezultate.

Sve pohvale postavljačima od strane natjecatelja na „zanimljivim smjerovima“.

Sljedeće kolo je 24.02.2018 (subota), u Bregani.

SLIKE:

Komentari


Nema komentara.