BLOK sezona 2017 - 3. kolo - Lepoglava


autor isteficar, u kategorijama "Blok, Natjecanja", na dan 01/03/2017
Naslov slike Na 3. kolu okupilo se 45 penjača i penjačica.
Za lepoglavski BLOK bilo je postavljeno 17 smjerova u "kreaciji" većinom Ivana Viteza i Saše Borko (nešto i od Ivana Štefičara i Valentina Mravlinčića), a svi skupa su dobili pohvale od natjecatelja na "raznovrsnosti" smjerova. Natjecanje je počelo oko 13:30 i potrajalo sve do iza 19 sati.
U Lepoglavi nije bilo posebnih smjerova za svaku kategoriju, nego su neki od smjerova bili olakšani dodatnim hvatištima za kategorije HOBBY i Rekreativci, koji su penjali 13 smjerova, dok su 4 najteža bila "rezervirana" za PRO kategoriju.

Naš klub nastupio je sa 6 natjecatelja.

U kategoriji rekreativaca uvjerljivo je pobijedio Valentin Mravlinčić dok je Domagoj Pajtak zauzeo 4. mjesto.

U HOBBY kategoriji bila je najveća borba za postolje, doslovno do zadnjih minuta natjecanja. Za prvo mjesto trebalo je popeti SVE smjerove što je pošlo za rukom Ivanu Štefičaru, Varaždincu lepoglavskih korijena Marjanu Lonjaku te još dvojci Zagrepčana. Marko Veseljak, koji je popeo samo jedan smjer manje, zauzeo ja 5. mjesto, a Tomislav Hosni 7. mjesto.

U najjačoj (PRO) kategoriji, iz našeg kluba nastupio je Mario Musulin i zauzeo 7. mjesto.

U kategoriji rekreativaca Valentin čvrsto drži prvo mjesto samo kolo prije kraja lige, a Domagoj Pajtak sa 2., 3. i 4. mjestom drži drugo mjesto u ukupnom poretku.
U HOBBY kategoriji Marko Veseljak je malo popravio plasman (7. ukupno), a Ivan Štefičar se prvim mjestom dosta pomaknuo (5. ukupno), ali do ukupnog postolja će ipak biti teško doći s obzirom na vrlo jaku konkurenciju. No bez obzira na to ukupni rezultati će biti solidni.

Sljedeće, FINALNO, kolo je u Zagrebu 11.03.2017. na zagrebačkom velesajmu u penjačkoj dvorani "FOTHIA".

Poredak - 3. kolo - Lepoglava

UKUPNI POREDAK - BLOK 2017

GALERIJA SLIKA:

Komentari


Nema komentara.