BLOK 3. kolo 2013/2014 - Lepoglava


autor isteficar, u kategoriji "Blok", na dan 20/01/2014
Treće kolo pete sezone BLOK lige u Lepoglavi iznenadilo je ponajprije velikim brojem natjecatelja - skupilo nas se čak 83 na malenom ali lijepom Lepoglavskom bolderu! Time ovo postaje druga najveća tekma BLOK povijesti - što nije mala stvar. Malo nepripremljeni na toliki broj ljudi, tekmu smo razvukli na 5 sati, no ni s time nisu svi stigli ispenjati sve što su naumili! Nakraju se sve izguralo, a tko nije uspio ući u smjer nadoknadio je to pivicom poslije.

Borbe u sve tri kategorije se nastavljaju:

Kod žena pobjeđuju slovenka Mateja Hohkraut i Inga Patarčić, koje obje penju sve smjerove. Slijedi Karla Vlatković na trećem mjestu - i kako izgleda njih tri će se boriti za medalje kod žena u ukupnom poretku.

Muški PRO opet podijelili prvo mjesto na tri dijela: Marko Rožman, Krešimir Morić i Ivan Pevec (takav je isti poredak i ukupno).

Hobby klasa opet dobiva slovensku posjetu, jakog Roka Rabuzu koji pobjeđuje. Za njim prate Ivan Štefičar na drugom i Marjan Lonjak na trećem mjestu (prvo postolje za njega). U ukupnom poretku, situacija je još poprilično otvorena, iako Rok vodi sa dvije pobjede. Ivan Štefičar ga prati u stopu, a na trećem je mjestu Donat Jakovčev, sa dva dobra rezultata odprije.
(tekst preuzet s PK "Vertikal")

Za natjecanje je bilo pripremljeno 16 smjerova (boulder problema), a pripremili su ih Ivan Vitez i Mario Musulin.
Vrijedne nagrade osiguravaju sponzori BLOK lige (BIM SPORT – zastupnik za PETZL i Iglu Šport – zastupnik za Ocun / Rock Pillars).

Za Lepoglavu REKORDNIH 83 penjača i penjačica bilo je podjeljeno u 3 kategorije: 18 PRO (muški), 40 HOBBY (muški) i 25 žena.
A nakon 5 sati odličnog penjanja, poredak 3. kola bio je sljedeći:

MUŠKI PRO (troje je podijelilo 1. mjesto)
1. Marko Rožman
1. Krešo Morić
1. Ivan Pevec

MUŠKI HOBBY
1. Rok Rabuza
2. Ivan Štefičar
3. Marjan Lonjak

ŽENE (podjela 1. mjesta)
1. Mateja Hohkraut
1. Inga Patarčić
3. Karla Vlatković

Od ostalih penjača i penjačica iz našeg kluba, Filip Loparić zauzeo je 7. mjesto u PRO kategoriji, Tanja Mravlinčić zauzela je 5. mjesto dok je Nikolina Kos bila 22., a Tihomir Bregović zauzeo je 27. mjesto u HOBBY kategoriji.
Marcel Matajčić iz Ivanca nastupio je 1. put na natjecanju BLOK-a i zauzeo je 17. mjesto u HOBBY kategoriji.

Nakon odličnog natjecanja preselili smo se „kat više“ gdje su proglašeni pobjednici, a uslijedilo je druženje do "sitnih" sati.

Za kraj hvala sponzorima BIM Sport iz -Varaždina i Iglu Sport iz Zagreba, koji nam spremaju odlične ukupne nagrade i majice za finale!

IGLU ŠPORT:
Sponzori2

BIM SPORT:
Sponzori


REZULTATI LEPOGLAVA: Rezultati 3. kola

UKUPNI REZULTATI: BLOK_2014 ukupno

GALERIJA SLIKA : SLIKE by Ester


SLIKE OSTALE:

Komentari


Nema komentara.