4. kolo BLOK lige iza nas : Bregana


autor FIĆO, u kategoriji "Blok", na dan 10/02/2014
Naslov slike
Osvrt na rezultate tekme i ukupni poredak:

Kod žena, pobjedu odnosi za sada nedodirljiva slovenka Mateja Hohkraut, a prate je Karla Vlatković na drugom i Inga Patarčić na trećem mjestu (njih dvije borit će se za drugo mjesto ukupno, koje nakon Bregane drži Inga sa 15 bodova prednosti).

Kod muške PRO kategorije dosadašnja se mrtva borba tri favorita malo promijenila. Krešo je jedini popeo sve smjerove (što je ove sezone napravio na svakoj tekmi), dok ga prate Ivan Pevec na drugom mjestu te mladi as Borna Čujić na trećem mjestu. U ukupnom poretku Marko Rožman sa 5. mjestom u Bregani pada na treće mjesto ukupno, dok prvo i drugo mjesto drže Krešo i Pevec sa 15 bodova manje. Sva trojica još imaju šanse za pobjedu, ali je Krešo ipak napravio prednost ususret zadnja dva kola lige.

Kod muške Hobby kategoriji, u Bregani je rast u formi pokazao Marjan Lonjak, sa impresivnom pobjednom ispred Luke Mudronje na drugom i dosad nedodirljivog slovenca Roka Rabuze na trećem mjestu. Ovime se situacija u ukupnom poretku nešto izmijenila, te je Luka Mudronja došao na drugo mjesto ispred Ivana Štefičara, sada na trećem mjestu (6. mjesto iz Bregane mu bitno otežava dosadašnju blisku borbu za prvo mjesto). Rok Rabuza bez obzira na treće mjesto iz Bregane suvereno vodi u ukupnom poretku sa 34 boda prednosti. Marjan Lonjak jučerašnjom pobjedom skače na četvrto mjesto i time otvara šansu u borbi za medalje.

Od ostalih naših članova nastupili su Ivan Štefičar (6.mjesto Hobby kategorija) Mario Musulin(13. mjesto u PRO kategoriji), Tanja Mravlinčić(8. mjesto) i iz Ivanca Marcel Matajčić (12. mjesto u HOBBY kategoriji). Detaljne rezultate tekme iz Lepoglave pogledajte u nastavku vijesti, a ukupne rezultate pogledajte ovdje. Podsjećamo, u ukupnom poretku boduje se 5 najboljih rezultata.

Hvala vam svima na dolasku, a SPK Breganji što su bili odlični domaćini.

Preuzeto sa PK Vertikal.

GALERIJA SLIKA:

Komentari


Nema komentara.