Vrlo dobri rezultati Direktovaca za otvorenje BLOK-a 2011/2012


autor FIĆO, u kategoriji "Blok", na dan 21/11/2011
SPK DIREKT
Naslov slike
Na prvom BLOK-u koji se održao u Fothi-i u Zagrebu stigao je rekordan broj natjecatelja, čak 75, od čega 20 žena i 55 muških.

Na BLOK su uvijek do sad dolazili u posjetu susjedi nam Slovenci, pa tako nisu izostali ni ovog puta.



Pulferaši Krešo i Pevec pripremili su nam 20 smjerova težine 4-7b, za neke je moglo i teže :). Penjalo se u preko 3 sata u 3 skupine po 20min kao i obično do sada.

U ženskoj kategoriji, ali i muškoj ove godine su stavljena i djeca tako da je sistem trenutno malo drugačiji, ali po odazivu penjača mlađi ali i starijih kategorija to će se trebati promjeniti.

U ženskoj pobjeđuje Inga Patarčić, iza nje Kaja Javorić te na 3. mjestu Jasenka Pašalić.

U muškoj konkurenciji je bila prava borba, ali su na kraju četvorica podjelila prvo mjesto: Jurica Levatić, Marko Rožman, Filip Pečenec te Tim Unuk iz Slovenije.

Članovi SPK Direkt-a zauzeli su slijedeća mjesta: Tanja Mravlinčić odlično 5. mjesto, Iva Štefičar 15. mjesto, Valentin Mravlinčić 44. mjesto, Marko Veseljak 47. s tim da nisu bile dječje kategorije ako se to izuzme bili su u top 5 u dječjoj do 13 godina, Ivan Štefičar 32. mjesto te Filip Loparić 16. mjesto.

Sponzor natjecanja bio je Climb On Hrvatska!, i veliko im hvala na prigodnim nagradama. Zagrebački fotograf Luka Tambača pratio je natjecanje kroz svoj objektiv, te njegove fotke možete vidjeti u fotoalbumu.

Sljedeće nas očekuje natjecanje u Varaždinu sredinom 12. mjeseca, i nakon odličnog otvorenja biti će pravi izazov nastaviti i dalje u ovakvom ritmu i visokom standardu!


Kako je izgledalo pogledajte u kratkim video isječcima:
Video 1
Video 2
Video 3
Video 4

Ukupni rezultati i galerije slika:

BLOK 2011/2012 - 1. kolo-FOTHIA

Komentari


penjac avatar
#1 Tanja, prije 12 god
Ja sam super zadovoljna, čestitam svima i pogotovo svom bratu koji je tak dobar i čak je 3 mjesta bolji od markeca!!!
penjac avatar
#2 FIĆO, prije 12 god
Bez provokacija :)
penjac avatar
#3 isteficar, prije 12 god
E Tanja, da si popela onaj "žuti", a mogla si, bilo bi i 4. mjesto, ali sve jedno SUPER rezultat za tak jaku konkurenciju! BRAVO!
penjac avatar
#4 isteficar, prije 12 god
Naravno čestitke i ostalima koji su se "odvažili" ići na BLOK, a onima koji se nisu, malo više "hrabrosti", volje i klubske savjesti! ;-)
penjac avatar
#5 Anonimac, prije 12 god
martin van meleechn zegt:prachtige veschijning,helder van opzet,harmonieus passend in de omgeving en overgang van bebouwing narr het water
penjac avatar
#6 marko, prije 12 god
dobre su slike