Fothia - Velesajam 1. kolo BLOK lige 2013/'14


autor FIĆO, u kategoriji "Blok", na dan 02/12/2013
      Naslovna BLOK 2013/'14


Prvo kolo BLOK lige je iza nas. Nastupilo je 90 natjecatelja. Na prvoj tekmi Morić i Tambača postavili su ni više ni manje nego 24 smjera svih težina, tako da su se svi natjecatelji itekako napenjali.


Novine su Hobby i Pro classa. Hobby je do ocjene 7c, a pro 7c i više ili popeti boulder težine 7B. Ta novina se odnosi samo za muške, žene su još ove godine povlaštene razdvajanja. Dosta novih sponzora te novčani fond od cca 10.000,00 kuna primamio je na prvu tekmu rekordan broj natjecatelja.


SPK Direkt nastupio je sa 4 člana : Tanja Mravlinčić, Ivan Štefičar, Tihomir Bregović i Filip Loparić.

Napenjalo se i potrošilo dosta kože i mišića, a rezultati su jako dobri.

Ivan je u hobby kategoriji dijelio prvo mjesto sa još dvojicom natecatelja od ukupno 37 u toj kategoriji. Time je pokazao da je u jako dobroj formi jer je penjao sa 10 i više godina mlađim penjačima. Forma samim time nije upitna te se očekuje samo napredak i puno treninga za daljnih pet tekmi.

Tihomir je zauzeo 34. mjesto od 37., ali je pauza od 3 mjeseca očito uzela svoje.

Tanja je u jakoj ženskoj kategoriji zauzela 5. mjesto, možda zbog manjka vremena i gužve nije ni ušla u par smjera, da li je mogla i do boljeg rezultata to nikad nećemo saznati. Uglavnom dala je sve od sebe i nadamo se dobila motivaciju za jače treninge.

Filip je nastupio u kategoriji PRO te zauzeo solidno 10. mjesto od 21. natjecatelja.

Rezultati : Rezultati BLOK-a Fothia Velesajam


Galerija slika link: SLIKE by Ester Predinvoj

Komentari


Nema komentara.